Ny PWO från Aldrig Vila!

En ny PWO är på ingång från Mikael Hollsten’s Aldrig Vila. Gateway Omega Version är en ny version eller ”storebror” av storsäljaren Gateway. På Aldrig Vila’s Facebooksida berättar Mikael om den nya Pre-workouten:

”Hur kom den här produkten till?
När vi började göra tillskott så klev vår första produkt Breach ut på marknaden och visade att en PWO kunde ha rejält drag i sig och smaka gott på samma gång. När Breach 2.0 sedan landade så var många snabba med att annonsera den som nya favoriten. Dock hamnade vi snett här med smaken och var inte alls nöjda. Breach 3.0 blev istället GATEWAY som tog väldigt många med storm. Ett fokus som krossade allt där ute och en effekt som varade uppåt 3-4 timmar utan någon som helst crash.

Nu är det då alltså dags för Gateways storebror. Varför storebror? Jo – den här är helt enkelt bara större och mer. Något vi insåg under testperioden av den här produkten var att även fast det är skönt att bli pigg, motiverad och få det där fokuset så kan det, vid för hög intensitet; ”Ta över” hela passet. Det blir mer fokuserande än presterande.

Sen ville vi göra något annorlunda. Gateway 1.0 är the King of Focus och det ska den få minnas som. Gateway Omega är pumpen från en nyfödd stjärna ungefär.

Styrka genom pump?
Pumpen var på plats och armpassen gjorde ONT. Bänkpress seten knastrade härligt i pecsen och pumpen stannade kvar LÄNGE!Det grymmaste av allt var dock att ovanpå en produkt som har ett sådant fokus på Pump kom även en rejäl styrkeinverkan. Fylligare muskler i knäböj och bänkpress skapade tryggare lyft med härlig mängd ”tryck” i bottenläget. Man satte sig ner med självförtroende i böjen och fjädrades tillbaka som om du studsat på en pilatesboll i bottenläget.

SMAKEN
Jag säger bara en sak. Du kommer fan tappa hakan när du dricker denna. Smaken är bättre än saker som enbart ska smaka gott där ute. Vår Cola smak på BCAAV är bäst på marknaden av alla Cola Smaker… TILLS NU! Gateway Omega: Phase Cannon Cola är den utan tvekan smarrigaste colasmaken där ute! Axis Apple klarar av att stå helt själv även den.

Nog om detta nu. Produkten släpps inom 30 dagar och vi på Aldrig Vila är så fruktansvärt stolta över den här rackaren. Hoppas det smakar och kör hårt på gymmet!”

På Mikael Hollsten’s Instagramkonto (avmhollsten) skriver Hollsten ”Körde precis sista testrundan på den här rackaren och FY FAN! Fokuset denna vända är på pump och det gjorde ONT i av pumpen…Att sen energin satt i länge nog för att sticka till Crossfitboxen några timmar senare för att skaka ur sig det sista är så himla grymt! Smaken är oslagbar på alla fronter (denna är en av två smaker). Ingenting kommer i närheten av denna!”