Black Madness

Hardcore märket Black Madness har tagit fram flera nya produkter för dig som tränar extra hårt och som vill ha det lilla extra för optimering av din träning. Black Madness är just Madness, när andra tillverkare slår sig för bröstet om exemplvis att ha välsmakande produkter tog Black Madness fram PWO’n Crazy Hayes och där smaken är ”Tastes like shit” … ”No compromise formula, to hell with everything but the effect”. Nedan finner du ”vanliga” produkter med en liten udda ”tvist”, som bara Black Madness kan ta fram.

Black Fire (Fettförbrännare)
Koffeinfri fettförbrännare som är framtagen för att maximera den termogena effekten. Innehåller b.la en hög dos av Butch T peppar (tidigare världens starkaste chilipeppar)

Black Coke (BCAA)
”Det som gör Black Coke till något utöver de vanliga BCAA-tillskotten är den höga andelen leucin (8:1:1) och den revolutionerande formulan ”rapid absorption technology – pH7”. Aminosyran leucin är absolut en av de viktigaste aminosyrorna då den har den enskilt kraftigaste stimuleringen av muskelproteinsyntesen. Normalt sett har aminosyror ett lägre pH, men vi har lyckats balansera upp detta för att det ska matcha kroppens eget pH-värde bättre. Och tack vare denna pH–neutrala formula så kommer aminosyrorna transporteras ut i blodet och nå musklerna snabbare! Effekten är så pass påtaglig att du även kommer märka skillnad när du blandar drycken, den blir nämligen ”fizzad”.”

Black Nightmare (Kasein)
Det ”långsamma” kaseinproteinet från Black Madness som är skräddarsytt för att du ska få ut maximal återhämtning och muskeluppbyggnad medan du sover. Det som karaktäriserar just Black Nightmare är det välbalanserade innehållet av essentiella mineraler och rogivande växtextrakt som hjälper dig att somna.

Black Voodoo (L-Glutamine)
Innehåller mikroniserat L-Glutamin som blandar sig väldigt lätt och som har en grymt fräsch smak.